diumenge, 7 d’abril del 2013

Cuinem salsa romesco i tastem calçots al Taiet!


Fa un temps l'Arturo ens va portar una salsa boníssima que havia preparat amb la seva mare. La vam tastar a la classe i era la salsa dels calçots! Com que ens va portar la recepta vam pensar que un dia la podríem fer a la classe i així ha estat!!























El dijous passat, la Isabel del Taiet ens va convidar a acompanyar la nostra salsa amb els últims calçots que quedaven a l'hort del Taiet! No vam poder dir que no!

Vam passar un matí genial amb companyia del pare de la Ona, el Putxu, que ens va fer de guia i ens va ensenyar l'hort, com es cultiven els calçots, com s'arrenquen de la terra...Els vam comptar i d'una ceba pot sortir fins a 12 calçots! També vam visitar la cuina del Taiet, la cambra de les fruites, verdures, de la carn... i finalment vam tastar els calçots amb la nostra salsa.

BONÍIIIISSIMAAAA!! Ja us passarem la recepta!

El restaurant ens va reservar una taula per tots nosaltres!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!








 




















3 comentaris:

  1. Em van agrada molt els calsots boniiiiiiiiiiiiiisims
    Susú

    ResponElimina
  2. Per un altre cop m'aviseu eh, que tenen una pinta boníssima!!, ji..ji

    ResponElimina